Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Muharip Gaziler Derneğinde Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın Saffet Peksoy ve gaziler ile bir araya geldi.
“Tüm Gazilerimizi Şükranla Anıyorum.”
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ile Garnizon Komutanı Mehmet Sutaşır ile birlikte gerçekleştirdiği Şile Kent Meydanı’ndaki Muharip Gaziler Derneği Şile Temsilciliği ziyaretinde, Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın Saffet Peksoy ve Şileli gaziler ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette Şile Belediyesi tarafından 5 yıllık hizmet süresi zarfında Şile’de hayata geçirilen çalışmalara ve gelecek 5 yıla dair hedef ve projelere yönelik bilgi aktaran Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın Saffet Peksoy’un daveti üzerine saygıdeğer gazilerimizle bir araya geldik. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü adına kahramanca mücadele eden tüm gazilerimizi şükranla anıyorum.” ifadelerini kullandı.
Şile Belediyesi Gazilere Dün Bugün Yarın Daima Destek
Şile’de özellikle şehit ve gazi aileleriyle yerel yönetimlerin çok yakın ilişki içinde olduğunu ifade eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediyesinin gazilere bugün olduğu gibi yarın da daima desteğe hazır olduğunu ve olmaya devam edeceğini iletti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Saffet Peksoy ve Türkiye Muharip Gaziler Derneğindeki gaziler de ziyaretinden dolayı Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya teşekkür ettiler.