Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayının manevi iklimini ilçedeki gençlerle yaşamak adına dev bir iftar organizasyonuna imza attı. Ramazan’ın ilk haftasında düzenlenen bu özel buluşmada, Ümraniye Belediyesi ev sahipliğinde üç farklı okuldan yaklaşık 1.400 öğrenci ağırlandı.

İftara Katılan Okullar:
-
Eczacı Neşem Özen Güray Anadolu Lisesi
-
Dudullu Amanetoğlu İmam Hatip Lisesi
-
TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Başkan Yıldırım: “Geleceğin Liderleriyle Bir Aradayız”
Programda gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi’nin gençlik odaklı belediyecilik anlayışına vurgu yaptı. Ramazan’ın sadece bir ibadet değil, aynı zamanda toplumsal bir kenetlenme süreci olduğunu belirten Yıldırım, şu mesajları verdi:
“Bu sofralar yardımlaşma ve hoşgörünün en güzel örneğidir. Ümraniye Belediyesi olarak siz değerli gençlerimizle bir araya gelmek, yarının liderlerinin heyecanına ortak olmak bizler için en büyük mutluluk kaynağıdır.”
Ümraniye Belediyesi Gençlerin Hayallerine Ortak Oluyor
Yemek boyunca öğrencilerle tek tek ilgilenen ve sorularını yanıtlayan Başkan Yıldırım, gençlerin kariyer hedeflerini ve beklentilerini dinledi. Ümraniye Belediyesi’nin her zaman gençlerin yanında olduğunu ifade eden Yıldırım, toplumsal sorumluluk bilincinin bu tür paylaşımlarla güçlendiğini hatırlattı.
Ümraniye Belediyesi, ilçedeki gençlik enerjisini projelerine yansıtmaya ve Ramazan ayı boyunca benzer etkinliklerle mahalle kültürünü ve gençlik bağlarını canlı tutmaya devam edecek.


















