Bir gün değil her gün yanlarındayız

812

Şile Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde de sevimli dostlarımızı yalnız bırakmıyor, besleme çalışmalarına devam ediyor.

İçerisinde bulunduğumuz zor durumdan insanlar kadar etkilenen sokak hayvanlarının ihtiyaçları için de Şile Belediyesi seferber oldu. Rutin olarak sokak hayvanlarının beslenmesi ve tedavisini üstlenen Şile Belediyesi ekipleri sokağa çıkma yasaklarının ve vatandaşların kendilerini evlerinde karantinaya almasının ardından onların beslediği, kişiye bağlı yaşayan sokak hayvanlarının da beslenmesini üstlendi.

Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, ‘evde kal’ çağrılarına uyanlar sokağa çıkmayınca ve birçok iş yeri de kapanınca sokak hayvanları, yiyecek bulamamaya başladı. Bunun üzerine Şile Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanları için yaptığı besleme çalışmalarını arttırarak ilçe genelinde ki tüm hayvanlara ulaşıyor.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı “ Koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni düzenlemelerin yapılması ve hemşerilerimizin de büyük bir bölümünün evlerinden çıkmaması ile birlikte sokaklarda yalnız kalan dostlarımız için ekiplerimiz seferber oldu dedi.