Kardemir Karabükspor yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, Ankaragücü maçı öncesinde görüşlerini açıklarken; “Karabük halkının desteğine ihtiyacımız var.
Karabük halkının futbola olan ilgisi ben ve arkadaşlarımı memnun etti. Bu bizi çok sevindirdi, aynı zamanda da heyecanlandırdı. Öncelikle biz burada, herkes şunu iyi bilmeli ki ben ve ekibim Suat hoca da bizim ekibimizden, en iyisini yapmaya çalışacağız. Biz sabah 9’da tesislere geliyoruz ve akşam 10’a kadar buradayız, şuan otelde kalıyoruz ve orada bile çalışıyoruz. Karabükspor’da en iyisini yapmak için buradayız ve en iyisini yapacağız. Futbolda biliyorsunuz her şey alacağınız sonuca bağlı. Biz hafta sonu Ankaragücü ile oynayacağız ve bu maç üst düzey bir maç olacak, çünkü Ankaragücü mücadele etmeyi seven, mücadelesi üst seviyede olan bir takım, ondan dolayı bizimde üst seviyede mücadele etmemiz gerekecek. Aynı koşuyu, aynı mücadeleyi onlarla birlik de yapmamız gerekecek. Biz elimizdeki kaliteli, oyuncularımıza güveniyoruz ve onlarla sonuca gitmek istiyoruz. Futbolla ilgilenenlere yani futbolu sevenlere her zaman için olumlu olmaları ve pozitif olmalarını istiyorum. Tuttukları takım hangi takım olura olsun o takımı sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Futbol gerçekten keyifli bir spor, keyif almalarını istiyorum. Takımları yenince sevinecekler takımları yenilince üzülecekler, önemli olan takımlarını centilmenlik kuralları içersinde desteklemeleri” diye konuştu.
Milli takım teknik direktörlüğü için sorulan soruya Bülent Korkmaz, bunu bizim gibi insanlara sormamanız lazım diyerek “Milli takım, şuanda yani bence bu tartışmaları bizim gibi insanların yapmaması lazım. Şuan ben aktif bir teknik direktörüm ve önemlisi, ikinci maç var. Milli takımın başında bir teknik direktör var, böyle düşünmek gerekiyor. Bu tartışmaları sonra yapmakta fayda var. Şuan istifa eder mi yoksa devam eder mi ?, bilemem ama bundan sonra yorum yapmamız daha doğru olur. Şuan ben Karabükspor kulübünün başındayım ve zor bir süreç deyiz. Bu zor süreç de her zaman için ben ve oyuncularım veya yöneticilerimizin taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Önemli olan zor dönemlerde gerçek karakterler ortaya çıkar. Gerçek Karabüklüler ortaya çıkar. Ama ben hissediyorum Karabük halkı bizi bu zor dönemde de destekleyeceklerdir. Bu böyle bir şeydir. Tabi her şey iyi gittiği zaman, her şey daha kolaydır ama zor dönemde biz şuan zor dönemdeyiz puan olarak, oyun olarak çok zor bir takım aldık eksik bir takım aldık ama biz o eksiklerin üstesinden geleceğiz” dedi.