Son Guncelleme04:58:20 AM GMT

Son Dakika Haberleri

Yolbulan'dan yönetime destek..

yolbulan

Kardemir Karabükspor'un ana sponsoru Kardemir AŞ'nin yönetim kurulu başkanı Mutullah Yolbulan'ın oğlu iş adamı Mustafa Yolbulan son günlerde kendisiyle ilgili “Karabükspor'un başına geçecek" dedikodularına nokta koydu.

Antalyaspor-Kardemir Karabükspor maçını izlemek için Antalya'ya gelen Mustafa Yolbulan, çıkan dedikodular kasıtlı çıkarılıyor diyerek "Benim başkan olmam gibi bir niyetim yok, kesinlikle öyle bir şey olamaz. Ben gerek şahsım Mustafa Yolbulan olarak, gerekse Kardemir şirketi olarak mevcut başkan Nevzat Şahin ve yönetiminin sonuna kadar arkasındayız. Birtakım spekilasyonların olduğunu İstanbul'dan ben de duyuyorum. Böyle birşey kesinlikle söz konusu değil. Nevzat Şahin ve yönetimi geçici bir yönetim değildir. Kardemir anonim şirketinin ikinci lige düşsün de rahatlayalım. Bizde ekonomik desteğimizi azaltmış oluruz şeklindeki dedikoduların aslı astarı yoktur. Kardemir nasıl Karabük için çok önemliyse, Kardemir Karabükspor da Karabük ve Kardemir için çok önemlidir. Benim bir Pazar günü İstanbul'dan kalkıp Antalya'ya gelip bu desteğimi daha da somutlaştırmak yönetimdeki arkadaşlara yalnız olmadıklarını göstermek ve hissettirmek için. Bunu bir işaret olarak görün lütfen. 10 tane Karabükspor yok. 1 tane Karabükspor var. Eğer Karabük'te birtakım çekişmeler yaşanmak isteniyorsa bunu Karabükspor üzerinden yapılmasın. Karabük'te işçi, işveren ilişkilerinden kaynaklanan sıkıntılar siyasal çekişmelerden kaynaklanan, bölgecilikten kaynaklanan her türlü rekabet olabilir bu doğaldır. Fakat Karabükspor'u buna kimse alet etmesin lütfen. Bu dedikoduların Karabük'te olması doğal. Karabük küçük bir yer. İş yok, güç yok. Millete konuşacak malzeme lazım. Ama aslı astarı yok" dedi. 

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Share/Save/Bookmark