Son Guncelleme05:14:16 AM GMT

Son Dakika Haberleri

Karabükspora Ziyaret

karabkspora_ziyaret

Vali Çakır ve Hikmet Şeyhoğlundan Karabükspora Ziyaret.

Vali Nurullah Çakır ve Eczacı Hikmet Şeyhoğlu, Karabüksporu ziyaret ederek başarılarından dolayı takımı ve teknik heyeti kutladılar.

Bank Asya 1. liginde önce Süper ligi ardından şampiyonluğu garantileyen Karabükspo’a moral ve destek ziyaretleri devam ediyor.
Vali Nurullah Çakır, Bir dönem Karabük Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve Yenişehir Stadyumuna ismi verilen rahmetli Dr. Necmettin Şeyoğlu’nun eşi eczacı Hikmet Şeyoğlu ile birlikte Karabükspor’u ziyaret etti.

Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan Vali Nurullah Çakır Karabükspor’un, Karabük’e yaşatmış olduğu mutluluktan ve heyecandan dolayı başta kulüp başkanı olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine, teknik heyete, futbolculara ve sponsorlara teşekkür ederek, Karabük camiasının büyük bir aile olduğunu, Karabükspor’un bugünlere gelmesinde emeği geçenleri kutladığını belirtti. 

Karabük’ün son iki senedir eski günlerdeki canlılığına, heyecanına döndüğünü söyleyen eczacı Hikmet Şeyoğlu ise “Bundan çok mutlu oluyorum. Maçlara gidemesem de Karabükspor’u hep yakından takip ettim. Bugün sizleri görmekten çok mutluyum. İnşallah başarılarınız devam eder.” dedi.

Ziyaretin sonunda Hikmet Şeyhoğlu teknik ekip ve futbolculara üzerinde isimleri ve “Çocuklarınıza hatıra kalır düşüncesi ile sembolik küçük bir hediyeyi takdim ederken, başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyor ve sevgilerimle öpüyorum” yazılı kartvizitle birlikte birer altın hediye etti.

Teknik direktör Yücel İldiz, böylesine anlamlı bir ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederek “Hayatımızda aldığımız beklide en anlamlı hediyelerden birisi bu. Ömrümüz boyunca bunları saklayacağız.” dedi.

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Share/Save/Bookmark