Son Guncelleme05:14:16 AM GMT

Son Dakika Haberleri

Düzenlenen Törenle Sertifikalarını Aldılar

e-Posta Yazdır PDF
sertifika

Valilik başta olmak üzere, Karabük Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi, İŞKUR, KTSO, KESOB ve AcademyTech firması işbirliği ile açılan kursu başarı ile tamamlayan 16 kursiyer törenle sertifikalarını aldı.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törene Vali Nurullah Çakır, Vali Yardımcısı Halil Canavar, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Başkaya, TSO Başkanı Pehlivan Baylan, İŞKUR Müdürü Feridun Karataş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Beşler, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Aslan ve diğer Daire Müdürleri katıldı.
Törende Kursiyer öğrenciler adına Esra Özgen bir konuşma yaparak, kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, kurs sayesinde daha donanımlı hale geldiklerini, Karabük’ün bileşim gençleri olarak Karabük’ü en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

AcademyTech firması Genel Müdürü Özcan Yıldız ise konuşmasında,  kursun açılmasında destek veren herkese teşekkür ederken, “Hiçbir maddiyat gözetmeksizin eğitim vermeye, gençlerimizi Bileşim teknolojilerinde uzman yapmaya çalıştık. Bugün 16 kursiyer arkadaşımız sertifikalarını alacaklar. Arkadaşlarımız eğitimleri sırasında ayrıca İstanbul’a giderek firmaları ziyaret ettiler. Ziyarette amaç, eğitimlerini sergileyecekleri firmaların sistemlerini görmek, bilgi almaktı. Olumlu da oldu. Çok güzel bir iş başardık. Daha sertifikalarını almadan 6 arkadaşımız işe bile başladı. Şimdi kursiyer arkadaşlarımızın önünde uluslararası sertifika almaları için önemli bir sınav var” dedi.

Vali Nurullah Çakır da, ihtiyaç duyulan alanda, ihtiyaç duyulan zamanda iyi bir projeye imza attıklarının altını çizerek, “ Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dönüşümü sağlayabilmek, gelişim teknolojilerini yakalayabilmek, geleceğin iş imkanlarını tanımak ve öğrenmek ortak aklın ürünüdür.Daha sertifikalarını almadan 6 arkadaşımızın ise işe başlaması bizi son derece gururlandırdı. Kurumsal özgüvenimiz arttı. Bu arkadaşlarımız Karabük’e farklı kapılar açacaklardır. Arkadaşlarımız aldıkları her eğitimle kollarına bir bilezik, beşi birlik takıyorlar” sözlerine yer verdi.

Daha sonra yine sertifika alan gençler adına konuşan bir öğrenci ise kursun Üniversitede aldığı eğitimin ötesinde kendisine çok şey kattığını, Üniversite eğitiminin bu kursun yanında bir damla kaldığını, aldığı kursla birlikte bu damlanın büyüyerek göle dönüştüğünü söyledi.

Yapılan konuşmalarından ardından Vali Nurullah Çakır ve törene katılanlar  tarafından kursiyerlere  sertifikaları verilerek başarı dileklerinde bulunuldu.

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Share/Save/Bookmark