7 Mart 2010 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulda bir oyla Başkanlığı Erdoğan Dinçel’e devreden eski İl Başkanı Bayram Karadağ, Parti İl binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, CHP İl Başkanlığına seçilen Erdoğan Dinçel’in her zaman emrinde olduklarını söyleyerek yapılan genel kurulun yeni yönetim ve Karabük’e hayırlı olmasını diledi.
Kongre sürecinin artık geride kaldığını ifade eden Bayram Karadağ, Cumhuriyet Halk Partisi’nde kopma bekleyenler yanılgıya uğrayacaklar, küsme bekleyenler yanılgıya uğrayacaklar. Omuz omuza CHP’nin iktidarı için çalışacağız.
Biz ve ekibimiz geçmişte olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nde bütünleşmek için, birleşmek için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bizim bir tek hayalimiz var, bir tek hedefimiz var. Karabük’te Cumhuriyet Halk Partisi’nin Milletvekillerini çıkartmasını sağlamak. Bizim kişisel egolarımız yok, bizim insanlarla karşılıklı sürtüşmelerimiz yok. Bizim hayalimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin Karabük’te Milletvekilliği çıkartmasını sağlamak. Bu anlamda ben ve ekibimdeki arkadaşlarım Cumhuriyet Halk Partisi’nin hizmetindeyiz. Ben ve ekibimdeki arkadaşlarımdan Cumhuriyet Halk Partisi’nde kopma bekleyenler yanılgıya uğrayacaklar, küsme bekleyenler yanılgıya uğrayacaklar. Geçmiş dönemde İl Başkanlığı yaptığım süreçte kendi yaşadıklarımı kimseye yaşattırmayacağım. Ben ve ekibim Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın Erdoğan Dinçel’in emrindeyim. Sayın Erdoğan Dinçel benim ve tüm Cumhuriyet Halk Partililerin Karabük’te İl Başkanıdır. Ben ve Ekibim Cumhuriyet Halk Partisi’nin Karabük’te Milletvekilliği kazanması için her platformda mücadele edeceğiz. Bizim hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni bir adım ileri noktaya getirmek. Kongreler sürecidir, bitmiştir, o salonda kalmıştır, o salondan çıktıktan sonra hepimiz omuz omuza Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı için çalışacağız. Ben ve ekip arkadaşlarım adına bu sözü veriyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Karabük’te ve Türkiye’de iktidara gelmesi için engel olan değil, katkı veren olacağız. Sayın Erdoğan Dinçel’e seçilmiş olduğu yeni görevinde başarılar diliyorum. Bundan sonra mücadele Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı mücadelesidir, ülkenin kurtuluş mücadelesidir. Bu mücadelede Erdoğan Dinçel’in önderliğinde bizler de varız. Cumhuriyet Halk Partisi’ni de her zaman iktidar yapmak için bu mücadele içersinde yer alacağız şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
RSS beslemesi, bu iletideki yorumlar için.