Son Guncelleme05:14:16 AM GMT

Son Dakika Haberleri

Hizmet Amacı İle Hareket Ettim

e-Posta Yazdır PDF
8D9_DSC_9621

Karabük’ten, TBMM Başkanlığınca verilen “Üstün Hizmet Ödülüne “layık görülen İşadamı ve Sanayici Kamil Güleç ile İşadamı Seyhan Cengiz Turhan’a ödülleri,dün TBMM Salonlarında yapılan törenle verildi.

TBMM 2010 Yılı Üstün Hizmet Ödülleri, dün TBMM’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. TBMM tarafından 2010 Yılı Onur Ödülü’ne layık görülen 5'i dernek ve vakıf, 70'i sivil toplum örgütü ve şahıs olmak üzere toplam 75 Üstün Hizmet Ödülü düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
Karabük’ten Üstün Hizmet Ödülüne 52 kimsesiz çocuğun yaşayabileceği kapasitede Güleç Sevgi Evlerini yaptıran Sanayici İşadamı Kamil Güleç ve Eskipazar İlçesine Anadolu Lisesi yaptıran İşadamı Seyhan Cengiz Turhan layık görüldü.
TBMM Tören Salonunda yapılan Törene;  Cumhurbaşkanı Vekili, TBMM Başkanı Sayın Mehmet Ali Şahin, Eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, TBMM Başkanvekili ve Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Başkanı Nevzat Pakdil, ,Bakanlar, TBMM Başkanvekilleri, Divan Üyeleri, milletvekilleri, aday gösteren illerin valileri ve belediye başkanları ile ödül alacak kişi ve davetlilerinin katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletine ulusal ve uluslararası düzeyde üstün hizmetlerde bulunanlara, Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayanlara, halkın refahı, eğitimi, mutluluğu ve sosyal gelişimi için yararlı hizmetlerde bulunanlara, milli egemenlik ve demokrasi konularında yaptığı bilimsel çalışmalarla başarı gösterenlere verilen TBMM Üstün Hizmet Ödül töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Sayın Mehmet Ali Şahin ‘Amacımız, yüce bir gönülle, insan ve ülke sevgisiyle böylesi çalışma ve hizmetleri yerine getiren vatandaşlarımızı takdir ve hizmetlerine teşekkür etmektir. Yaptıkları değerli çalışmalarla TBMM Üstün Hizmet Ödülü’nü alan sivil toplum örgütlerimizi, işadamlarımızı ve hayırseverlerimizi kutluyorum. Bu ödülün, onları motive edeceğine ve güzel çalışmaların takdiri açısından örnek olacağına inanıyorum. TBMM Üstün Hizmet Ödülüne layık görülen vatandaşlarımız okul, iş sahası gibi hizmetleriyle, kültürel ve bilimsel alanlardaki çalışmalarıyla toplumsal hayata katkı sunmaktadırlar. Bu ödüle layık görülen vatandaşlarımıza yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.’ dedi.
Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Sayın Mehmet Ali Şahin’in konuşmasının ardında ödül törenine geçilerek İl sırası ile ödüller verildi.
Ödül töreni sonrasında duygularını ifade eden işadamı Kamil Güleç, "Hayatım boyu ülkeme, memleketime ve aileme hizmet etmek için çalıştım. Sanayici unvanımla da aynı görevleri yapmaya gayret ettim. Bunun sonucunda da Türkiye Büyük Millet Meclisi'miz tarafından Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görüldüğüm için son derece onurlu ve müteşekkirim. Beni bu ödüle layık gören ve bu mutlu günde beni yalnız bırakmayan başta Karabük Valimiz İzzettin Küçük, Güleç Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımıza, Milletvekillerimize, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Kardemir Genel Müdürü Fadıl Demirel, İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, Karabük, Safranbolu ve Eskipazar Belediye Başkanlarımıza ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.
Ödül almaya hak kazanan Seyhan Cengiz Turhan’ın yerine ödülü almaya gelen oğlu bu ödülü babasının adına aldığını ve böyle anlamlı ve onur verici bir ödülün kendilerini çok mutlu ettiğini ve kendilerini bu ödüle layık görerek aday gösteren Karabük Valiliğine teşekkür ettiğini ifade etti.
Daha sonra Karabük'ten gelen Güleç Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar  ve protokol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Share/Save/Bookmark