Son Guncelleme04:58:20 AM GMT

Son Dakika Haberleri

CHP Heyeti Eflani’de Halkla Buluştu

eflani_oto_pazar_021

Cumhuriyet halk partisi İl  başkalığı tarafından  Eflani ilçesinde büyük bir  toplantı düzenlendi. Toplantısı öncesi CHP seçim bürosunu  samimi bir şekilde ziyaret eden  Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve milletvekili adayı Nizamettin Arslan ile Mustafa Eren  arasındaki kardeşçe diyalog dikkat çekti.

Konferans havası alan  toplantıda ev sahibi olarak konuşmayı açan Eflani ilçe başkanı Ömer Karagözoğlu mevcut yönetimin Eflani’yi yıllardır oyaladıklarını hizmet etmediklerini hayvan ve tarım üretici olmalarına rağmen  üretimi ve hayvancılığı bitirdiklerini belirterek  konuşmasını il başkanına bıraktı.

Öncelikle bizi misafir ettiğiniz ve  tüm baskılara rağmen bu kadar kalabalık bir şekilde bizleri dinlemeye geldiğiniz için teşekkür ederiz diyerek başlayan Karadağ  ,9 yıl önce bu bölgede hayvancılık ve tarın ön planda idi şimdi ise bakıyoruz  bölgenin en verimli toprakları Eflani’de olmasına rağmen tarlaların çoğu kıraç ve ekili değil  önceden buralarda yol kenarında  hep hayvanlar otlardı  lakin şimdi ithal anguslar yüzünden  hayvancılığın da bitmiş olduğunu , 9 yıl önce tüp fiyatı  16  lira iken şu anda  63 lira seviyesine ulaşmış, et fiyatı 8 lira iken  şu anda 25 lira fiyatına ulaşmıştır diyerek  bu seçimde kendilerine şans vermelerini ve AKP’nin lambasını karatmak için oy bölmeden  CHP çatısı altında birleşmelerini isteyerek  mikrofonu Mustafa Eren’ e bıraktı.

Coşku ve alkışlar arasında konuşmasına başlayan eren ben bu toprakların çoçuguyum  sizlerle beraberim düğünde de toplantıda da bir cenazede hep beraber olduklarını ama 9 yıldır sizi yönetenlerden kaçını görüyorsunuz diye Eflanilere sordu.

Sözlerimi fazla uzatmayacağım , eğer tuzunuz kuru ise , halinizden memnunsanız AKP ye oy verin ama  geçinemiyorsanız , çoluk çocuğunuza bakamıyorsanız  gençlerin geleceğini düşünüyorsanız  bize oy verin.

Eflani  deki biten  hayvancılıktan şikayetçi iseniz , tarlalarınızın kurak olması kanınıza dokunuyorsa  o zaman bunlara bir dur demek için bu sefer oy bölmeden bunlara sandıkta cezayı verin

12 Haziranda o sandıkta Allah’la baş kalacaksınız oy kullanacaksınız , Allah akıl vermiş  sakın ha  bunlara oy verip yine şikayetçi olmaya başladıktan sonra  keşke elim kırılsaydıda vermeseydim demeyin , oyu eliniz değil kafanızla düşünerek siz kullanacaksınız boşuna elim kırılsaydı demeyin   kafanızı kırın daha iyi Allah akıl vermiş fikir vermiş.

Ben size sesleniyorum biz seçildikten dört ay sonra çok şey halletmeksek o zaman gelin bize ses verin diyerek sözlerini tamamladı ve  Pazar esnafını dolaşarak Karabük’e döndü.

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Share/Save/Bookmark