SP aday tanıtım toplantısı Safranbolu bağlar saray otelde büyük coşku ve katılımla gerçekleştirildi.
Toplantıya katılan genel başkan yardımcısı Necmettin Aydın, öncelikle adaylarımız Aziz Gündoğdu Bey ve Fatma Güney Hanımı terbik ederek sözlerine başladı ve toplantıya katılmaktan memnun olduğunu ve özellikle böyle nezih bir ortamda aday tanıtım toplantısının yapılmasından duyduğu memnuyiyeti dile getirdi ve gördüm ki; “Siz Karabük’ten milletvekili çıkartacak enerjiye ve güce sahipsiniz. Ve en sevindiğim ise buna inanmışsınız. İnanmak, başarmak demektir ve sizin başaracağınızdan da hiç kuşkum yok. Adayların tam manası ile motive olmasının ise bu işin en önemli unsurudur.” dedi.
Saadet Partisi Milletvekili Adayları Aziz Gündoğdu ve Fatma Güney ise “Milli Görüşten aday olmalarından dolayı duydukları memmuniyeti dile getirerek, biz bu seçimi almaya inandık ve aday olduk. Karabük 9 yılını kaybetti. Bir 9 yıl daha kaybetmeye gücü kalmadı. Adaylar özellikle yapacaklarına dikkat çekerek,
- Emekliye, işçiye, memura, çalışana %50 zam yapılacak.
- Asgari Ücret 630 tl değil, 1000 tl olacak.
- Üniversite harçları kaldırılacak.
- Herkes doğumdan ölüme sigortalı olacak.
- Zorunlu eğitim 4+4+3 olarak değiştirilecek.
- Eğitimin temeline ahlak ve maneviyat harcı konulacak.
- İmam-hatiplerin orta kısmı yeniden açılacak.
- Üretmeyen ekonomi işsizliği çözemez. Üretim ekonomisine geçileceğini açıkladılar.
Son Guncelleme04:58:20 AM GMT
Son Dakika Haberleri