Vali Can Direkçi; “Karabükspor Rekorlar Kırarak Şampiyonluğu Yakalamıştır”
Kardemir Karabükspor’un önceki akşamki şampiyonluk şölenini ve dün akşam oynanan Boluspor karşılaşmayı izlemek üzere Karabük’e gelen Karabük Eski Valisi Can Direkçi Karabüklülerle hasret giderirken aynı zamanda basın mensupları ile de bir süre sohbet etti.
Vali Can Direkçi Karabük’lülerin böyle güzel bir tarihi günü yaşamasına kendisinin de tanık olmasında son derece mutlu olduğunu belirterek yaptığı değerlendirmede: “Pazar günü yapılan Kardemir Karabükspor’un şampiyonluk şölenini ve dün akşam Boluspor maçını izlemek üzere Valimiz ve Kardemir Karabükspor Klup Başkanımızın daveti üzerine Karabük’e geldim. Benim için çok anlamlı ve tarihi bir gündü. Şölende gördüğüm Karabükspor taraftarı ve Karabük’e gönül vermiş hemşerilerimiz gerçekten çok duygusal bir ortam yarattılar ve ben bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Bir şehir için çok anlamlı ve bulunmaz bir ortam, bu fırsatı çok az Anadolu kenti yakalayabiliyor ve bu nedenle Karabük’te bulunan tüm insanlarımızın çok şanslı olduğuna inanıyorum. Bu fırsatı elde etmiş olmaları ve böyle bir tarihi günü yaşamaları çok anlamlı. Bu mutluluk tablosuna bende tanıklık etmiş olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Karabük taraftarı olarak Kardemir Karabükspor’u yıl boyu çok yakından takip ettim. O heyecanı bende uzaktan da olsa yaşadım. Kardemir Karabükspor rekorlar kırarak şampiyonluğu yakalamıştır. Türk spor tarihinde altı çizilecek başarı kriterleri de var, bu başarılarında mutlaka çok iyi değerlendirilmesi lazım. Gelecek nesillere bunları anlatmak lazım. Karabük’te birlik ve beraberlik ruhunun en güzel göstergesidir” sözlerine yer verdi.
Son Guncelleme04:36:34 AM GMT
Son Dakika Haberleri