Son Guncelleme04:36:34 AM GMT

Son Dakika Haberleri

“Kireçocağı Mevkinde ki Trafik Kazalarını Önlemek İçin Eğitim Çalışmalarına Yoğunluk Verecek..”..

e-Posta Yazdır PDF
Ahmet_Turan_Temel_1

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nün,Ramazan Bayramından sonra “Başta,çok sık trafik kazası yaşanan,Karabük-Safranbolu Karayolu üzerinde ki Kireçocağı mevki’nde ki kazaların önlenmesi,diğer trafik kazalarının önlenmesi veya azaltılması için..” çok yoğun bir eğitim kampanyasına başlayacak ve bu kampanya uyarınca,Resmi Daireler,Sivil Demokratik Kuruluşlar ile temaslar kurularak,onlarında kendi tabanlarına,Kamuoyu’na eğitim kampanyası doğrultusunda,uyarıcı bilgiler vermeleri istenecek.

Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel’in çok önem verdiği bu kampanya ile sık trafik kazası meydana gelen “Karabük-Safranbolu Karayolu’nun Kireçocağı çevrelerinde araç sürücülerinin azami dikkat ve titizlik göstermeleri sağlanacağı gibi..” diğer mal ve can kayıplı trafik kazalarına karşı da vatandaşın,araç sürücülerinin duyarlılığının arttırılmasının amaçlandığı da belirtiliyor.

Öte yandan Karabük İl Emniyet Müdürlüğü,Trafik Ekiplerinin “Önümüzde ki Ramazan Bayramı nedeni ile yoğunlaşacak olan araç trafiği için gerekli önlemlerin alındığına da dikkat çekilerek “Daha önce ki yıllardan kalan birikimlerle,kazaların yoğun yaşandığı güzergahlarda kazaları önleyici ve caydırıcı,uyarıcı önlemler alınacak.Vatandaşın azami dikkat,azami titizlik göstermesi ve yorgunluk hali olmadan araç kullanması temin edilecek,böylece kaza ihtimallerinin azaltılmasına çalışılacak..” bilgileri veriliyor.

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Share/Save/Bookmark