Şoförler Odası Başkanı ve Aynı Zamanda İl Genel Meclisi Üyesi Olan Seyit Ahmet Karabacak 12 Eylül Anayasa Referandum Oylaması İle İlgili Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.Karabacak Kendi Şahsi Oyunun Kesinlikle HAYIR Olacağına Dikkat Çekerek,Bakın Biz Esnaf Temsilcileriyiz.Son Birkaç Yıldır Esnafımızın Durumu Her Geçen Gün Kötüye Gidiyor.Esnafımız Siftah Yapmadan İşyeri Kapatıyor.Çoğunluğu Çekini Senedini Ödeyemez,İşyerine Mal Alamaz Duruma Gelmiş.Bu Durumda Kimse Bizden EVET Beklemesin.Çünkü Üzerine Basarak Söylüyorum Biz HAYIRCIYIZ.Tabi Bu Durumdan Memnun Olmayan Esnaflarımızda HAYIR Diyeceklerdir.Çünkü Bu Hükümet Esnafımızı,Emeklimizi,Çiftçimizi,İşsiz imimizi Perişan Hale Getirmiştir.Bizden, Vatandaşlarımızın En Çok Güven Duyduğu Yargıyı Ele Geçirmek İçin Nasıl Evet Bekleyebilirler dedi.
Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve aynı zamanda İl Genel Meclisi üyesi Seyit Ahmet Karabacak 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek anayasa referandumu ile ilgili kendi şahsi oyunun kesin olarak HAYIR olacağına dikkat çekerek,konu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Karabük’te esnafların çok zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek açıklamalarda bulunan Karabacak,bakın yıllardır esnaflarımız zorlu ve sıkıntılı günlerden geçiyor.Bizlerde esnaf temsilcisi olarak esnaflarımızın durumundan oldukça muzdarip oluyoruz.Durum böyle iken bizim bu referandum oylamasında Evet deme şansımız yok.Ben şahsen 12 Eylül günü sandığa gidip HAYIR oyu kullanacağım.Maalesef AK Parti 8 yıldır başta esnaflarımız olmak üzere birçok kesimi mağdur etmiştir.Esnafımız çekini,senedini ödeyemez hale gelmiş,dükkanına mal alamıyor.Yine emeklimiz aldığı düşük ücretle evinden dışarıya çıkamıyor.Çiftçimizin durumu vahim.İşsizlik had safhada sürekliliğini koruyor.Bu durumda nasıl olurda bu hükümetin hiç kimseyi hesaba katmadan düzenlediği anayasaya evet diyebiliriz.Ayrıca bu anayasa paketi AK Partinin Anayasa paketidir.Burada büyük amaç yargıyı ele geçirmektir.Bunu insanlarımız çok iyi anlayamıyor,çünkü oldu bittiye getiriliyor.Bunun acısını ileride çok çekeriz.Bu yüzden insanlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz şeklinde konuştu.