Son Guncelleme05:14:16 AM GMT

Son Dakika Haberleri

2500 Aileye Aylık 50 TL Yardım

e-Posta Yazdır PDF
mustafa_ate

Her yıl olduğu gibi bu yılda Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından Ramazan dolayısıyla muhtaç ailelere yardım yapıldığı haber veriliyor.

Bu kapsamda Karabük sosyal Yardımlaşma Vakfı 2500 aileye aylık 50 lira maddi yardım yapıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mustafa Ateş, daha önceden yardımların ayni yardım olarak yapıldığını, alınan kararla ailelerin kendi ihtiyaçlarını kendilerinin alması için yardımların maddi olarak yapılmasına karar verildiğini söyledi.

Ateş “ bu yıl da her yıl olduğu gibi 2500 muhtaç aileye toplamda 125 bin lira olmak üzere aylık 50 lira yardım yapacağız” dedi.

KÖMÜR DAĞITIMI BAŞLADI

Muhtaç ailelere bu yılda kömür yardımı yapılacak. Her aileye 25 kiloluk çuvallar halinde 50 çuval kömür yardımı yapılacağını belirten Ateş “ 4540 aileye toplamda 5 bin 175 çuval kömür dağıtacağız. İki ilçede dağıtım tamamlandı. Üç ilçe ve merkezde ise dağıtım Ramazan ayından sonra başlanacağını duyurarak, Kış gelmeden dağıtım tamamlanmış olacağını belirtti.

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Share/Save/Bookmark