Son Guncelleme04:58:20 AM GMT

Son Dakika Haberleri

Karabük Yeni Yıla Huzurlu Girdi

vali

Karabük yeni yıla huzurlu bir şekilde girdi. Vatandaşların yeni yılı en iyi şekilde girmeleri için gerekli tüm tedbirler alındı. Bazı vatandaşlar yeni yılı evlerinde geçirirken, bazı vatandaşlarda eğlence yerlerini tercih ederek yeni yılı orada kutladılar.

Karabük Valisi İzzettin Küçük ise yeni yıl dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Güleç Sevgi Evlerini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, burada çocuklarla yeni yıl pastası kesti ve onlara çeşitli hediyeler verdi. Vali Küçük’e çocuk yuvası ziyareti sırasında Güleç Sevgi Evlerini yapan hayırsever işadamı Kamil Güleç’in oğlu Çağrı Güleç eşlik etti.

Vali İzzettin Küçük çocuk yuvasının ardından 5000 Evler Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesini ziyaret etti. Burada İl Sağlık Müdürü Korkut Eren ile birlikte geceyi hastanede geçiren çocukları ziyaret eden Vali Küçük, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Küçük daha sonra Karabük Belediyesi İtfaiye Amirliğini ziyaret etti. Burada görevli memurlarla bir süre sohbet eden Vali Küçük, vatandaşlara da uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. İtfaiye teşkilatının vatandaşların mal ve can güvenliği bakımından önemli bir görev üstlendiğini ve zamanla yarıştığını belirten Vali Küçük “İtfaiye teşkilatımız vatandaşların mal ve can güvenliği için gerektiğinde kendi hayatlarını tehlikeye atarak zamana karşı özveriyle çalışan bir kurumdur. Onlar bu görevlerini ifa ederlerken vatandaşlarımızda gerekli kolaylığı göstermelidir. Özellikle itfaiye araçları seyir halindeyken sürücülerimiz onlara muhakkak yol açsınlar. Çünkü seyir halindeyken kaybedilen zaman, başka canların yanmasına yol açar. Bunu böyle düşünerek daha duyarlı davranmalıyız. Ben tüm teşkilat mensuplarımızın yeni yıllarını kutluyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Vali İzzettin Küçük yeni yılın son ziyaretini ise İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne yaptı. Burada görevli polis memurlarının yeni yıllarını kutlayan Vali Küçük, hazırlanan yeni yıl pastasını kesti.

Ziyaretlerin sonunda kısa bir açıklama yapan Vali Küçük, Karabük ilinin 2011 yılında güzel gelişmeler kaydettiğini belirterek “2012 yılı geçen yıldan daha iyi olacaktır. Yapılacak proje ve işlerle İlimiz bu yıl daha da büyüyecek ve gelişecektir. Ben tüm vatandaşlarımızın yeni yılını bir kez daha kutluyorum. Yeni yılın tüm insanlığa, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Share/Save/Bookmark