Son Guncelleme04:58:20 AM GMT

Son Dakika Haberleri

Kares Alışveriş Merkezi Coşkulu Bir Açılış Hedefliyor

smail_Korkmaz_2

Geçtiğimiz yıl içinde açılması beklenen ancak elde olmayan bazı aksaklıklardan dolayı açılışı ertelenen KARES alışveriş merkezi görkemli ve coşkulu bir açılış yapmak için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

2011 yılı Mart ayında Karabük halkına kapılarını açmaya hazırlanan ve 3 Nisan Karabük Demir-Çelik işletmeleri ve Karabük’ün kuruluş yıldönümünde resmi açılışı planlanan KARES iş merkezinin şu anda ki konumu ile ilgili bir değerlendirme yapan Haliçi Kooperatifi Yönetim Kurulu yönetim kurulu başkanı İsmail Korkmaz,bilindiği gibi bu alışveriş merkezinin oluşması için uzun yıllardır bir çalışma içindeyiz.Bu gayretlerimizle birlikte şu an itibarıyla KARES AVM % 60 doluluk oranına ulaştı.Bu yönde projelerini tamamlayarak açılış için hazırlıklarını sürdüren Deichmann,Kiler,Elektro Word,Taç,Koton,Mavi,Damat,Penti gibi ulusal,uluslar arası firmalarımız,ortaklarımız ve Karabük’lü esnaflarımızın iştiraki ile alışveriş merkezimizin kapılarını muhtemelen Mart ayı içerisinde açmak istiyoruz.u açılış resmi bir açılış olmayacak.Tabi bu açılışımız resmi olmayacak ve bize gelen istek doğrultusunda Karabük için çok özel olan 3 Nisan Karabük Demir-Çelik işletmelerinin temellerinin atılışı ve Karabük’ün kuruluş tarihinde büyük bir coşkuyla AVM’nin resmi açılışını gerçekleştirmek istiyoruz dedi.

Diğer yandan,AVM’nin bugüne kadar tarih verildiği halde açılamamasını da doluluk oranının tamamen sağlanamamasından kaynaklandığını belirten Korkmaz,bu konuda aksaklıklar yaşadık.Umuyorum ki çok daha iyi şartlarda,çok daha coşkulu bir şekilde alışveriş merkezimizi halkımızın hizmetine sokacağız.Bütün çabamız ve çalışmalarımız bu yöndedir şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Share/Save/Bookmark